Neverovatni su: Marcus i Martinus snimili novogodišnju čestitku za Famozu!

Neverovatni su: Marcus i Martinus snimili novogodišnju čestitku za Famozu!

Jedna od stvari za koje smo zahvalni ove godine svakako su Marcus i Martinus, koji su priredili toliko sreće našim MMerima, ali i dali veliku nadu da će i druge zvezde početi da dolaze, što se već i dešava! Oni su poslednjeg dana 2018. još jednom uspeli da nas obraduju na neverovatan način – personalizovanom čestitkom za Famozu!

U slatkom videu koji i sami možete pogledati, momci nam kažu, “Hej, prijatelji sa Famoze, samo hoćemo da kažemo, hvala vas svima za svu ljubav i podršku koju ste nam dali kroz 2018. godinu. Da, nadamo se da ćete imati neverovatnu 2019. i vidimo se uskoro! Srećna Nova godina”.

Kakav poklon za kraj jedne sjajne godine. Za nas sa Famoze ovo je velika čast, radost i inspiracija da se još više borimo za sve vas i vaše snove, a nadamo se da i vama sve ovo uliva nadu da zaista radimo prave stvari. Marcuse i Martinuse, kao što ste rekli, vidimo se sledeće godine – mi vam već spremamo nešto što sigurno niste doživeli!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

9 thoughts on “Neverovatni su: Marcus i Martinus snimili novogodišnju čestitku za Famozu!

  1. Oni su tako dragi i slatki i neznam zasto neki iz fandoma se ljute na njih jer nisu aktini. Blagdansko je razdoblje i mislim da i oni zasluzuju predah i malo odmora jer imati dvije turneje u jednoj godini nije mala stvar i neznam dali bi to i izdrzale velike zvezde a kamo li oni.Zato mislim da moramo biti zadovolji sa svime sto nam pruzaju ☺☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.