Marcus i Martinus prezadovoljni i koncertima u Hrvatskoj i Sloveniji: Nadamo se da ćemo vas videti uskoro!

Marcus i Martinus ovih dana čine divne stvari s obzirom da šalju videe zahvalnosti fandomima u zemljama koje su posetili a osim videa za Srbiju, naravno da su snimili po jedan za sve koji su ih gledali u Hrvatskoj i Sloveniji!

Poruke su vrlo slične kao u Srbiji pa momci poručuju da im je bilo jako lepo i izražavaju nadu da će dobiti novi poziv! Kao što vam i mi često govorimo, stvar je baš u tome što ne moramo njih da ubeđujemo da se vrate, već organizatora da ih ponovo pozove kad za to dođe vreme. Mnogo je važnije da on veruje da će se to njemu isplatiti i da će vas narednog puta doći još više!

Takođe, bez obzira iz koje ste od ove tri zemlje, strašno je važno što su momci u svima imali uspešne koncerte i što su oni jako zadovoljni jer je uvek neuporedivo lakše ubediti ih da dođu u region ako imaju više, a ne samo jedan koncert!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Požurite: Nekoliko fan profila deli karte za koncert Marcusa i Martinusa u Beogradu!

3 thoughts on “Marcus i Martinus prezadovoljni i koncertima u Hrvatskoj i Sloveniji: Nadamo se da ćemo vas videti uskoro!

  1. Joj, kako bi volela do dođu još jedanput u svaku od te tri zemlje! 😍😘

  2. Famoza, u petak Liam Payne izbacuje pesmu sa J Balvinom, pišite u tome. Pesma se zove 'Familiar'. Da li možda ima šanse da on dođe na Balkan kad objavi album?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.