Jedva čekaju: Marcus i Martinus poslali novu poruku fandomu u Srbiji!

Marcus i Martinus jako dobro znaju svoj fandom u ovom delu sveta, jer su već imali priliku da vas upoznaju pre samo pola godine! Momci su sad snimili novi video kojim potvrđuju da jedva čekaju da vas ponovo vide!

Da ne prepričavamo tok videa, pogledajte ga i sami i pritisnite na CC kako bi vam se uključio prevod na naš jezik! Famoza ovih dana čini sve da njihov dolazak u Beograd bude nešto posebno, a zaista verujemo da ćemo do kraja nedelje imati i konkretne rezultate, pošto vreme ističe! Nažalost, pripreme za dolazak takvih zvezda umeju da potraju, naročito kad se kao mi pa pokušavate da organizujete sve i svašta!

Nadamo se da se lepe stvari spremaju i u Hrvatskoj, jer nažalost, ovog puta nemamo mogućnost da pomognemo fandomu u ovoj zemlji. Ipak, i to će se promeniti već naredne godine kad MM budu išli na svoju turneju!

Autor: Famoza.net
Foto: Neil Favila

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus oduševljeni posetom Zvezdi: Nismo mislili da će biti ovako, vratićemo se još mnogo, mnogo puta!

2 thoughts on “Jedva čekaju: Marcus i Martinus poslali novu poruku fandomu u Srbiji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.