Muzičar se udružio sa Justinom, pa sad vređa Selenu!

Benny Blanco mnogima je poznat po saradnji sa Selenom Gomez na veoma uspešnoj pesmi “I Can’t Get Enough“. U tom momentu, muzičar je imao samo da kaže lepe stvari o Sel, ali sad kad sarađuje sa Justinom Bieberom, o njoj priča na drugačiji i mnogo ružniji način!

Kako piše Insider, Benny je u novom intervjuu sa Zachom Sangom govorio o Justinu Bieberu, sa kojim je snimio pesmu “Lonely”. Nažalost, umesto da priča samo o Justinu i hvali ga do mile volje ako želi, on je odlučio i da vređa ljude sa kojima je radio pre njega pričajući uglavnom nebuloze.

“Justin nije jedan od onih izvođača koji su kao napravljeni modlom”, priča on. “Znate, svi ti ljudi su u fazonu, ‘Ovo je moj novi singl, a evo i moje linije šminke’. On uvek kaže kad ga nešto muči, jako je otvoren. Za mene, on sad deluje kao osoba koja prihvata sebe. Hrabro je objaviti takvu pesmu.”

Benny nije spominjao imena u svojoj izjavi, ali s obzirom da je sa Selenom sarađivao prošle godine, kao i da je ona nedavno izbacila svoju liniju šminke, mnogima je logično da je on pomislio upravo na nju. Plus, teško je za poverovati da mu Selena nije prva asocijacija kad on priča o Justinu.

Bennyjeva izjava primljena je negativno iz više razloga. Prvo, veoma uvredljivo je što on i Selenu svrstava među muzičare koji nemaju identitet, već ih muzička industrija gura i oblikuje po svojim željama. Drugo što mnogima smeta jeste što Benny navodi da je Justin jedini koji je u potpunosti otvoren o mentalnim problemima.

Pročitajte još  Ari ponovo caruje društvenim mrežama, Biebs, Sel i Demi u velikom padu, Martinina rivalka u vrhu!

Selenatori zato napominju da je upravo Selena ta koja najviše govori o takvim stvarima, jer ima bipolarni poremećaj i napade panike. Stigle su i optužbe da Benny u svojim rečima pokazuje mržnju prema ženama, ali s obzirom da on sarađuje i sa brojnim muškim izvođačima, to možda i nije tačno. Ipak, čini se da je muzičar preterao u pokušajima da se dodvori Biebsu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.