Znao je šta radi: Justin Bieber otišao na koncert sa manekenkom samo da napravi Selenu ljubomornom!

Koliko god to zvučalo nezrelo od njega, izgleda da je Justin Bieber odlučio da napravi Selenu ljubomornom kada je u svom društvu na koncertu imao zgodnu plavušu po imenu Baskin!

Manekenka po imenu Baskin Champion provela je u utorak celo veče sa Justinom Bieberom na koncertu Craiga Davida u Vest Holivudu, dok je Selena bila daleko u Australiji na odmoru. „Selena je otišla da uživa sa prijateljima pa je i on želeo da pokaže da i on ume da izađe sa društvom i zabavlja se. Znam da i deo njega sigurno želi samo da napravi Selenu ljubomornom – radio je to i ranije, često je manipulisao njenim osećanjima u prošlosti“ otkriva izvor za ET.

Što se tiče Baskin, ET izvor kaže da će ona svakako ostati samo prijateljica Justinu i da se oni znaju preko zajedničkih prijatelja, ali to ne znači da ne provode vreme zajedno! „U poslednjih par dana su se viđali stalno. I u petak su bili zajedno sa prijateljima, išli su u nekoliko klubova i jako se prijatno osećaju kad su zajedno, stalno se smeju“ izjavio je drugi izvor za E! News.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS vlada, Demi Lovato najpopularnija megazvezda na svetu!

7 thoughts on “Znao je šta radi: Justin Bieber otišao na koncert sa manekenkom samo da napravi Selenu ljubomornom!

  1. Ali ja sam videla na instagram da je neko napisao da je ona devojka Patricka Schwarzeneggera,tako da verovatno među njima nema ništa osim prijateljstva zar ne???

  2. Ne vidim razlog zašto bi to radio samo da Selenu napravi ljubomornom, pa zar se ne smije ni s kojoj curom družiti ,a da ne bude da to radi da naravi Selen u ljubomornom

  3. Malo su zajedno, malo nisu….. Dosta se toga događa s njima u zadnje vrijeme, ne stignem ni pratit🙈🙈🙈

  4. Iskreno mi je muka od jelene više…
    jako volim Sel i ne znam što se vratila justinu kad zna koliko ju je povredio

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.