Da li će Justin i Selena zaista zajedno proslaviti Novu godinu?

Justin Bieber i Selena Gomez otišli su svako na svoju stranu tokom Božića jer je i inače običaj da se ovaj dan dočekuje sa porodicom ali kad je reč o Novoj godini, ovaj manje formalni praznik to baš i ne zahteva pa pojedini mediji pišu da će 2018. njih dvoje dočekati zajedno!

Kako se navodi, Selenina mama Mandy i prijatelji joj i dalje govore da treba da odbaci Justina od sebe ali njoj to ne pada napamet, ni po koju cenu. “Selena je tvrdoglava kao mazga ali i sad kad ima 25 godina zaista misli da zna šta je najbolje za nju i veruje da to zna bolje od svoje familije. Justin nju čini srećnom i on je ljubav njenog života. Ovo im je poslednja šansa da uspeju i ništa je neće zaustaviti”, priča jedan izvor.

Po istoj priči, Justin i Selena su se već dogovorili da najluđu noć dočekaju negde zajedno ali niko ne zna gde bi to moglo da se desi i hoće li uopšte biti u javnosti. Možda je i bolje da se to ne zna i da njih dvoje dobiju malo prostora za sebe i svoju vezu koja je po svemu sudeći već veoma jaka.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez: Slušam Billie Elish i plačem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.