Šta je sa njim? Ima li neko objašnjenje zašto ovaj slavni muzičar godinama brutalno vređa Biebsa?

1035x702-20140424-deadmau5-x1800-1398358641

Deadmau5 jedna je od najpopularnijih elektronskih muzičara na planeti ali iako je neosporno sjajan muzičar, mnogi se boje da je njegova mržnja prema Justinu Bieberu prešla u opsesiju!

Ovaj muzičar čije je pravo ime Joel Zimmerman svaku priliku koristi da izvređa Jusa iako mu mladi Kanađanin u životu ništa lošije nije učinio! Joel je tako objavio novi video u kome iz čista mira počinje da “pljuje” po Biebsu nazivajući ga potpuno nebitnim likom koji je samo imao mnogo sreće. “Ja prihvatam to da je njegov album možda dobar. Međutim, besan jer se priča da je to njegov album iako ga taj glupander nije napisao! Kapirate me? On kaže da je to njegov album. E pa nije, njega ti je napisao Skrillex ili kog od već.”

deadmau5-bieber

On kaže i da mrzi Skrillexa jer sarađuje sa Biebsom. “Ne mrzim ja Skrillexa već stvari koje on radi. On sebi dozvoljava da se ponižava zbog nekoga kao što je Bieber. Ali OK, ako je njemu lepo, neka ga.” Deadmau5 već je vređao Skrillexa i Diploa jer su sarađivali sa Biebsom na pesmi “Where Are U Now” a s tim je nastavio i krajem oktobra meseca. Belieberi su mu se već osvetili – oni su ga toliko napadali da je on na kraju obrisao svoje Fejsbuk i Tviter naloge!

Pročitajte još  David Guetta: Novinari su me molili da vređam Justina Biebera, uvek sam to odbijao!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Šta je sa njim? Ima li neko objašnjenje zašto ovaj slavni muzičar godinama brutalno vređa Biebsa?

  1. Svako ima pravo na svoje misljenje,tako i Deadmau5,a ja se sa Deadmau5 slazem,na neki nacin,ali sam malo i za Biebsa,smatram da su oba dvoje u pravu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.