Ariana Grande šokira seksualnim stihovima na svom novom albumu!

Ariana Grande u petak će objaviti svoj novi album “Positions”, a neki od medija već su dobili svoje primerke na preslušavanje. The Sun tako iznosi svoje impresije, gde napominju kako će mnogi biti šokirani time što je seks dominantna tema na albumu, i da Ari otvoreno govori o svemu!

Kako se navodi, “Positions” je prilika za Arianu da priča o tome šta radi sa svojim dečkom Daltonom Gomezom. Najviše pažnje trenutno privlači pesma “34+35” u kojoj ona peva, “Možeš li da ostaneš budan cele noći? Možeš li da me je*eš do jutra?” Malo manje napadno zvuči stih, “Gledamo film, ali ništa nismo gledali. Ne želim da te zadržavam, ali možeš li mi pokazati da možeš još? U tom slučaju, onda ću morati da te zadržim.”

Ari nastavlja u istom stilu rečima, “Naterali smo komšije da viču ‘zemljotres!’ kad nateram krevet da se trese.” Lepo je što je Ari zaista srećna u ljubavi, a to o čemu piše nije ništa što ne rade drugi, niti je ona dete, već zrela žena od 27 godina. Ipak, malo je muzičara koji su spremni da na ovakav način pričaju o svom privatnom životu.

Da Ari misli i o zasnivanju porodice, govore reči, “Možeš pomisliti da sam luda zbog toga koliko te želim. Da kažem to prilično jednostavno, želim tvoje bebe.” Mi se samo nadamo da je Dalton pravi i da ovaj album neće biti jedino po čemu će nam ostati u sećanju!

Pročitajte još  Odbrojava dane do turneje: Ariana blista u promotivnim videima za "Dangerous Woman" turneju!

Inače, sve prognoze govore da će Arina pesma odlično startovati na top listama, a upravo The Sun navodi da je za nju sigurno rezervisano prvo mesto na britanskoj top listi koja izlazi u petak! To je zasluga pre svega toga što “Positions” najslušanija pesma na Spotifyju i Apple Musicu! Bilo bi zaista iznenađenje da se ista stvar ne desi i sa njenim albumom!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Ariana Grande šokira seksualnim stihovima na svom novom albumu!

  1. Nadam se da ce zauvek ostati zajedno pogotovo u inat toksicnim pojedincima koj su kao Arianatori, a pisu kako Dalton samo iskoriscava nju za slavu itd msm da je tako Ariana bi skontala,nema ona 15 godina nego 27

  2. Malo je glupo sto sve mora da bude seksualizovano..nema potrebe za eksplicitnoscu ali izgleda da je tako to kada si mega poznat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.