Liam Payne: Pregovarao sam sa Justinom Bieberom oko prekida sukoba!

Jedno vreme One Direction i Justin Bieber bili su u velikom sukobu, baš kao i njihovu fandomi. Situacija je bila blizu toga da se totalno izmakne kontroli, pa je Liam Payne shvatio da nešto mora da se uradi kako bi se sprečilo. On sad otkriva da je zato došlo do tajnog razgovora sa Justinom!

“U jednom momentu smo imali svađu. Ja sam bio u fazonu da ću to da završim prvom prilikom, recimo na MTV VMA ili tako negde. Seli smo i imali smo dug razgovor. Rekao sam mu neke stvari koje niko ne zna o meni. Mi smo seli i imali smo zaista otvoren razgovor”, priča Liam i ističe da je uvek imao simpatije prema Justinu, jer je on na sceni bio sam.

“Ja sam uvek uz sebe imao četiri druge osobe, a on se mučio jer je sam. Niko nije razumeo kako on razmišlja”, dodaje Liam, ali kaže i da ne odobrava njegovo ponašanje tih godina kad je često pravio skandale. Ipak, sve one koji ne mogu da oproste Justinu, on podseća da je bitno ono što je čovek sad, a ne ono što je nekad bio i dodaje, “Opraštanje je nešto što svi imamo u sebi.”

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ne propustite!: Zakazana hrvatska premijera filma o našim Belieberima, "Najvažniji dečko na svetu"!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.