Misle na vas: M&M poslali novi video za Famozu!

Marcus i Martinus danas su objavili svoj novi singl “Pocket Dial”, a naravno da nisu zaboravili na sve vas koji pratite Famozu, pa su snimili i posebnu poruku koja je samo još jedan dokaz koliko im je stalo, kao i da nameravaju da se vrate na naše prostore u skorije vreme, već naredne godine!

“Hej Famoza, mi smo Marcus i Martinus a naš novi singl ‘Pocket Dial’ je sad izašao, nadamo se da ćete ga preslušati. Da, nadamo se da će vam se svideti i recite nam šta mislite o njemu. Naš novi mini album ‘Soon’ izlazi u ponedeljak sa četiri nove pesme! Vidimo se uskoro!” rekli su Marcus i Martinus u video poruci!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus and Martinus for Famoza: This tour is dream come true, we can't wait to see you again!

One thought on “Misle na vas: M&M poslali novi video za Famozu!

  1. Kada su snimali LIVE sinoc, Martinus je procitao moj komentar "Serbia soon??" i rekao je "Da, 2020" barem se tako secam da je bilo. I dalje se tresem 😭… I rekli su kako su se mnogo lepo proveli u Srbiji kada su igrali fudbal 😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.