Selena Gomez ili Hailey Baldwin: Marcus i Martinus nemaju dilemu!

Marcus i Martinus završili su sa turnejom, ali tek sad se pojavljuju intervjui koji su radili tokom svojim gostovanja. Jedan od interesantnijih uradili su za švajcarski 20 Minutes gde su odgovarali na “ili-ili” pitanja.

Od momaka smo tako saznali da više vole bioskop nego da film gledaju preko neta, da ne vole telefonske pozive koliko SMS poruke, ali i da im je Instagram definitivno omiljena društvena mreža! Nama je posebno interesantno bilo pitanja “Selena Gomez ili Hailey Baldwin”, a momci su bez ustezanja odabrali Sel! “Ona je tako lepa”, kaže Marcus pa dodaje, “Pa i Hailey je, ali ipak Selena!”

Momci su stalno pod oštrim okom MMerki koje ih povezuju sa svakim momkom, ali i u ovom intervjuu potvrđuju da nikad nisu imali devojke! Pogledajte video ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zapratite njen novi nalog: eMMi obrisan profil na TikToku!

4 thoughts on “Selena Gomez ili Hailey Baldwin: Marcus i Martinus nemaju dilemu!

  1. Nema sumnje! Nemam bišta protiv Hailey, ali ipak je Sel uvijek moj izbor♡

  2. Malo ste pogrešili-napisali ste da ih mmerke burno prate i povezuju sa svakim momkom(a treba sa svakom devojkom) ali da oni i sada govore da nikada nisu imali devojke

  3. Kada sam vidjela naslov znala sam da su odabrali Sel! Ona je svakako i moj izbor! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.