Nova verzija „Pepeljuge“ sa Camilom Cabello stiže 5. februara 2021. godine!

Već smo pisali da će Camila Cabello svoju prvu ulogu u filmu imati u najnovijoj verziji „Pepeljuge“ koju će režirati komičar James Corden, a ovaj uzbudljivi projekat konačno je dobio i svoj datum – biće objavljen 5. februara 2021. godine, što sada zvuči kao daleka budućnost, ali je zapravo brzo ako računamo da je film tek u pripremi i da će ga verovatno godinu dana snimati!

I dalje nije poznato ko će još glumiti sa Camilom i koji su detaljni planovi projekta – sve što znamo je da je ideju za film dobio James Corden, i da će se u ovoj verziji fokus priče staviti na ambicioznu mladu devojku čiji snovi su veći nego što svet to dozvoljava. Camilizeri, Camila uvek izgleda kao princeza ali ovaj put će biti prava, da li ste uzbuđeni?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #118 - Glasajte za sve pesme koje volite, svakog dana!

One thought on “Nova verzija „Pepeljuge“ sa Camilom Cabello stiže 5. februara 2021. godine!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.