I Famoza je u njemu: Marcus i Martinus objavili svoj video sa balkanskog dela turneje!

Marcus i Martinus su otišli nazad kućama i ostavili hiljade MMerki da se pitaju kad će se vratiti, ali oni nisu zaboravili na nas! Novi video na njihovom zvaničnom YouTube kanalu to i dokazuje!

Među brojim kadrovima dominiraju oni sa Balkana a mi smo prepoznali mnogo scena iz Srbije i Hrvatske, od već čuvenog vatrenog dočeka na aerodromu Surčin, pa do potpisivanja albuma u Zagrebu. Videli smo i momke kako igraju fudbal na stadionu Crvene Zvezde i i Dinama, a mnogo je lepo bilo videti i kadrove sa intervjua koji je Famoza, odnosno naša Jelena Kosara radila sa njima!

Ne možemo da ne osetimo veliki ponos zbog svega – ne zbog nas kao Famoze već jer ste verovali u ovo i jer smo zaista mogli da pomognemo da se stvari konačno promene. Mi se nadamo da je ovo samo početak MMeri, isto kao što se nadamo da znate koliko je važno da dok su MM na pauzi, kod nas dolaze i druge zvezde na čije ćete koncerte nadamo se ići!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus prezadovoljni i koncertima u Hrvatskoj i Sloveniji: Nadamo se da ćemo vas videti uskoro!

3 thoughts on “I Famoza je u njemu: Marcus i Martinus objavili svoj video sa balkanskog dela turneje!

  1. Da li će nam se vratiti i sledeće godine po vašem mišljenju i očekivanjima?

    1. Bolje je pitanje da li će se vratiti na sledećoj turneji pošto ni oni ne znaju kad će snimati novi album 🙂 Ako nas pitaš da li će se vratiti na sledećoj turneji, nama se čini da hoće, bili ste ok sa posetom.

  2. Prvo ponosnim se s vama Famozo i stvarno ste zaslužili biti u ovom videu… A tek sada sam vidjela kakav je bio taj čuveni vatreni doček u vašoj zračnoj luci… Nasrt nakon što je prvo izašao onaj u naradžanstvome, nasrt na njih… Opet ponavljam, ne krivim fanove, ni nikoga… Znam da ste ih htjeli zagrliti i sve,ali ovo ne izgleda nimalo lijepo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.