Problemi: Justin i Hailey odložili crkveno venčanje!

Problemi: Justin i Hailey odložili crkveno venčanje!

Čini se da ljubav između Justina Biebera i Hailey Baldwin cveta, ali stvari nisu savršene! Par je planirao da ovog meseca obavi veliku ceremoniju crkvenog venčanja, ali nove informacije govore da je to otkazano! Ipak, problem koji je nastao nije posledica toga što im se brak raspada, tvrdi jedan izvor.

“Imaju nekoga da im planira venčanje i hteli su da ga organizuju ovog meseca. Ne mogu da dočekaju da proslave sa porodicom i prijateljima i imaju veliku zabavu. . Međutim, oni još uvek rade na detaljima i planiranju”, priča jedan insajder za E! Online i otkriva još neke interesantne detalje.

“Njih dvoje ne žure, i žele da sve bude kako su zamišljali”, dodaje isti izvor. “Razmišljaju o raznim idejama i stalno menjaju planove. Sreli su se sa svojim sveštenikom bezbroj puta da pričau o samoj religijskoj ceremoniji i shvate šta je to što zaista žele. Dakle, pregovori toku. Neke stvari se još dogovaraju. Najvažnije je da su srećni što su u braku i što su zajedno.” Zaista, čini se da je sve savršeno za slavni par, i da je sve manje onih koji sumnjaju da će njih dvoje opstati!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  David Guetta: Novinari su me molili da vređam Justina Biebera, uvek sam to odbijao!

3 thoughts on “Problemi: Justin i Hailey odložili crkveno venčanje!

  1. Možda je ti predstava za medije, a možda i nije 🤷‍♀️. Samo oni znaju.
    Vidjećemo u svakom slučaju, vrijeme će pokazati da li smo bili u pravu ili u krivu što se tiče njih 😃.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.