Tini odmara sa porodicom i prijateljima, uskoro nastupa sa Lali Esposito!

35


Martina Stoessel je do nedavno najavljivala svoj novi singl i album, međutim sada je na odmoru koji se završava uskoro zato što se pevačica vraća na scenu za manje od dve nedelje kako bi održala dva nastupa uz još nekoliko velikih umenika!

Tini Stoessel je već neko vreme van očiju javnosti dok čeka pravi momenat da najavi svoj novi singl, a pritom i album koji svi već dugo iščekujemo. Pevačica za to vreme uživa sa svojim prijateljima i porodicom o čemu svedoče fotografije i videi po Instagramu i Instagram Storyju. Ona ipak ne gubi vreme, pa je bila i na snimanju promotivnog materijala za Panteneovu novu kampanju, gde su neke fotografije već procurele na društvene mreže.

Dve Argentinke nastupiće u Teatru Colon 24. februara uz još šest pevačica čija muzika je potpuno drugačijeg žanra od njihovog. Na Internetu se i dalje odvija svađa između Lalista i Tinista, što će najverovatnije uticati da Lalini fanovi neće moći da prisustvuju nastupu. Sledećeg dana svi će nastupiti na istom mestu, gde će izvoditi duete sa svojim koleginicama iz Španije.

Tini će nastupiti sa Indiom Martinez koja je bila njena gošća na turneji u Argentini, a kao specijalan gost najavljuje se i Louis Fonsi koji će izvesti svoj megahit “Despacito”. Čuli smo Tini kako vežba svoju novu pesmu, da li će je možda izvesti 24. februara?

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

35

2 thoughts on “Tini odmara sa porodicom i prijateljima, uskoro nastupa sa Lali Esposito!

  1. Zašto se lalisti i tinisti uopće svađaju? Tini i Lali se ne svađaju i nemaju veze jedna s drugom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.