Sabrina Carpenter: Želim da ohrabrim ljude da slušaju sebe i ne prate druge!

Sabrina Carpenter ima velike ciljeve kada je njena karijera u pitanju, a najviše bi volela da bude dobar idol mladim devojkama jer primećuje koliko mladi sada imaju problema sa jedinstvenošću i čini se da se svi utapaju u istu masu!

„Uvek sam bila ta osoba koja će odlučiti šta je dobro za mene i ako se ostali slažu, to je njihova stvar. Uvek sam hrabrila ljude da budu ono što jesu, svi imamo svoje glasove i treba da ih koristimo, sve ove žene su dogurale dovde jer su slušale svoje glasove a ne pratile tuđe“ izjavila je Sabrina na Billboard Women In Music ceremoniji.

Ona je bila počastvovana što je bila pozvana tamo jer je dobila priliku da upozna mnoge žene koje su je inspirisale, i da iskaže svoje oduševljenje muzikom kao umetnošču. „Muzika i žene su moje dve omiljene reči i stvari, tako sam uzbuđena što sam ovde sa svim ženama ispred i iza scene koje su napravile korake u muzici koji su pisali istoriju. U muzici smo svi jedinstveni ali nas niko ne diskriminiše što smo drugačiji već svako sija na svoj način, to je tako inspirativno“ zaključuje ona.

Pročitajte još  Sabrina Carpenter - Smoke and Fire

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.