Martinus konstantno ispaljuje Marcusa u novom presmešnom intervjuu!

Marcus i Martinus su tokom boravka u Španiji posetili i studio medijske kuće Los40, a tamo su bili na ozbiljnom testu provere toga koliko se zaista poznaju!

Momci su tako kroz nekoliko pitanja morali da pokažu da znaju omiljene pesme drugog blizanca, ali bilo je zajedničkih pitanja, poput toga koja im je trenutno njihova omiljena pesma ili koji im je prvi koncert u životu koji su posetili! Isto tako, jako je slatko kad se ispostavi da oba blizanca imaju potpuno iste želje, poput toga sa kim bi najradije sarađivali! Isto tako, primetićete i da imaju i zajedničku najneomiljeniju pesmu, a u Famoza redakciji ima nas koji se skroz slažu po tom pitanju!

Obratite pažnju na još jednu stvar, a to je kako je Martinus dva puta ispalio sirotog Marcusa koji pokušao da se pozdravi sa njim! Svaki dan sve više razumemo zašto MMeri toliko vole njih dvojicu! Intervju možete videti ovde.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Sara nam šalje kviz o Marcusu i Martinusu!

5 thoughts on “Martinus konstantno ispaljuje Marcusa u novom presmešnom intervjuu!

  1. Jel sam ja prolupala ili ste u naslovu i u textu zamenili imena!? Ja ih ne razlikujem… Ali u textu pise da je Martinus ispalio Marcusa, a u naslovu Marcus Martinusa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.