Shawn Mendes i Camila Cabello izgleda da ponovo snimaju zajedno!

Ko šta radi, fandom Camile Cabello i Shawna Mendesa traži naznake da će njih dvoje ponovo napraviti neki vid saradnje. Kako se čini, to se konačno i dešava!

Camila je tako u sredu objavila fotku na kojoj je vidimo kako na podu sedi sa Shawnom koji je gleda dok ona svira gitaru! “Kanadski bes i latino drskost”, napisala je Cam uz fotku, što nam se čini kao potvrda da oni ovih dana završavaju svoju novu pesmu!

Sad već davne 2015. godine Shawn i Camila, tad praktično kao početnici imali su top 20 hit, “I Know What You Did Last Summer”. Sad, tri godine kasnije kad su daleko popularniji ali i iskusniji u stvaranju muzike, čini nam se da bi rezultat sigurno bio još bolji! Uostalom, izgleda da i tako razmišlja Camila, sudeći po njenom komentaru na Instagramu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Odličan je: Charlie Puth snimio svoju verziju hita Shawna Mendesa, "In My Blood"!

3 thoughts on “Shawn Mendes i Camila Cabello izgleda da ponovo snimaju zajedno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.