Snima se treća sezona “13 Reasons Why”: Koliko je Selena uključena u to?

Posle ogromnog uspeha prve dve sezone, ovih dana snimaju se nove epizode serije “13 Reasons Why”, a glumica Anne Winters pričala je o svom iskustvu sa vlasnicom prava i producentkinjom, Selenom Gomez, kao i o njenoj trenutnoj ulozi.

Sel je već dosta dugo na jednoj klinici gde radi na svom psihičkom stanju, pa nije čudo što Anne kaže da je odavno nije videla. “Uopšte je nisam videla”, priča ona za Us Weekly. “Misilm da ona puno toga radi iza scene, ali toliko je zauzeta i mnogo radi, da mislim da neće ni videti samo snimanje”, ističe ona. “Ipak, imala sam priliku da je upoznam na zabavi prilikom završetka snimanje prethodne sezone… Bila je jako kul, jako fina”.

Interesantno, Anne ili ne zna ili ne želi da spominje da je Sel na lečenju od oktobra. Kako piše upravo Us Weekly, “Selena se trenutno domara i dobija tretmanu za seriju napada panike usled medicinskih problema koje ima. Definitivno joj je bolje svakog dana. Mogla bi uskoro da se vrati. Nije da ona tamo ima tačno isprogramirano koliko će ostati – uvek ima opciju da ode.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Selena besna što je Biebs poveo Hailey na iHeartMusic Radio Awards?

2 thoughts on “Snima se treća sezona “13 Reasons Why”: Koliko je Selena uključena u to?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.