Marcus i Martinus pojasnili ko se od njih bolje ljubi!

Koliko god da Marcus i Martinus odgovaraju na pitanja vezana za svoj privatni život, nova nastavljaju da dolaze! Ipak, oni su bili ljubazni da odgovore na sve što vas je zanimalo na tu temu kad je reč o intervjuu koji su dali za Famozu!

Helena je tako postavila vrlo lukavo pitanje, pa ju je zanimalo koliko puta je puta momcima bilo slomljeno srce! “Nismo imali devojke, tako da je odgovor nula. Najbliže što smo imali slamanju srca je kad naš tim izgubi utakmicu”, ističu oni. M&M su tako otkrili i kakve devojke im se najviše dopadaju, odnosno šta ih obara sa nogu. “Ljubazna, lepa i zabavna. Važno je da ima dobre osobine i lep osmeh”, zaključuju oni.

Momci su istakli i da bi prekršili zakon kako bi spasili osobu koju vole, a isto tako, naglasili su i da im nije važno da li će im devojke biti iz Norveške ili iz neke druge zemlje! Zanimljivo je bilo pitanje o tome ko se bolje ljubi, a Marcus je konstatovao, “To je Martinus, u to uopšte nema sumnje!” Ne treba ni spominjati, ali i Marcus i Martinus još uvek su singl, a iako često kažu kako bi voleli da imaju devojke, isto tako ističu da to nije nešto što može da se desi na silu.

Pročitajte još  Nova era: Marcus i Martinus od danas snimaju spotove za pesme sa novog albuma!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.