Marcus i Martinus skakali u ledenu vodu sa šest metara visine!

Marcus i Martinus gube pratioce na Instagramu ali im zato odlično ide na YouTubeu, gde su dostigli tri miliona pratilaca! Upravo kao poklon fandomu za taj uspeh, oni su objavili novi video gde ih vidimo u avanturi posle koje naš rafting na Tari deluje kao dečija igra.

Momci su naime išli na rafting na lokalnu reku, a iako je sredina leta, u tim krajevima vreme je već kao u novembru – vrlo hladno! Ideja da u takvim uslovima neko dolazi u konktakt sa ledenom rekom verovatno vam ne deluje privlačno, ali za čelične Norvežane to izgleda nije problem! Momke u jednom momentu čak vidimo kako iskaču iz gumenih čamaca i leže u vodi koja ih nosi! Taman kad smo pomislili da smo videli sve, usledio je najluđi deo, jer su oba Gunnarsena pristala da skaču sa litice visine šest metara u hladnu vodu! Iako su u početku oklevali, to im se toliko svidelo da su posle skakali još koji put. Ah ti Norvežani, nekad ih ne razumemo, ali ih volimo!

Mnogi MMeri ipak su ostali razočarani, jer su momci pre objavljivanja videa na svom Instagram storyju najavili da nešto spremaju, i postavili su tajmer, što vrlo retko čine. Mnogima je to probudilo nadu kako će oni konačno najaviti odavno obećani prvi singl sa novog albuma, pa im se nije dopalo kad su videli da to ipak nije slučaj! Mnogi se boje da će njima ovoliko kašnjenje nove muzike mnogo naštetiti. Mi se ipak nadamo da čekanju zaista dolazi kraj, kao i da će sve ponovo biti kao nekad!

Pročitajte još  Famoza u akciji: Dolazak Marcusa i Martinusa u BiH je konačno moguć!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.