Marcus i Martinus: Počeli smo da pijemo alkohol!

Marcus i Martinus više puta su nam ponovili da ne piju alkohol, pa čak i da se uzdržavaju od energetskih pića. Međutim, govoreći za Dagbladet, oni ističu da se ponešto promenilo sad kad su napunili 20 godina.

“Imali smo manje od 18 godina kad smo bili na turneji, tako da nismo bili dovoljno stari za zabave. Nakon celodnevnog rada, mi svakako nismo imali ni energije za tako nešto. Međutim, sad smo počeli da pijemo”, kaže Martinus. “Da, bili smo na svojoj prvoj zabavi tokom ere korone”, dodaje Marcus.

Šta to konkretno znači ne znamo, ali teško da će momci baš postati alkoholičari! Doduše, Skandinavske zemlje imaju veliki problem sa mladima zavisnim od žestokih pića, ali njih dvojica nikako se ne uklapaju u takve priče. Zato, sumnjamo da će to na negativan način uticati na njihove karijere!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/eMMa Gunnarsen

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nastavljena "Moments" turneja, MMeri blokirali čitav grad!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.