Zahvalna: Ariana Grande uputila posebnu poruku svojim fanovima!

Ari je karijerno imala jako uspešne prethodne dve godine, ali emotivno najteže. Izbacila je dva studijska albuma “sweetener” i “thank u, next”, išla je na turneje i potpisala ugovor sa “Givenchy” modnom kućom. Uz beskrajnu podršku svojih fanova uspela je da se izbori sa svim poteškoćama koje je imala, a ona je rešila i da im se ne tome zahvali.

U emotivnom Instagram postu ona je napisala “zaista ste bili jako zaštitnički nastrojeni prema mojoj duši. imala sam priliku da izbacim toliko muzike ove godine sa puno ljudi koje volim napravljeno sa puno ljubavi. ja sam zahvalna, zahvalna devojka. hvala što ste me slušali i podržavali mene i moje prijatelje…”

“toliko smo nekad zapetljani u druga sr*nja i rasporede i posao itd. da nekad zaboravimo to da uradimo ali…hvaaaala vam…” Ariana je prošla kroz mnogo toga ove godine i drago nam je što su njeni fanovi tu da je uvek podržavaju, a kao što vidite, ona to ceni, iako nema svaki put priliku da se zahvali na ovaj način.

Pročitajte još  Pogrebna kočija sa Disney motivima: Sahranjenja mlada Arianatorka, prva žrtva tragedije u Mančesteru (video)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.