Devojka pokrenula tužbu protiv Louisa: Ja nisam ništa loše uradila, Eleanor laže!

Jedna od devojaka koja je snimljena kako se na aerodromu unosi u lice Eleanor Calder a onda i fizički nasrće na nju objavila je da će zvanično tužiti nju i Louisa za veliki novac a čak je pokušala i da Directionere ubedi kako ona ništa loše nije uradila!

Naravno, Directioneri su odmah nakon incidenta zatrpali njen Instagram profil nimalo lepim porukama a ona je onda pokušala da se odbrani na istom mestu, tvrdeći da je i sama bila članica fandoma! “Hoću da vam zvanično objasnim šta se desilo”, piše ona. “Svi mi šalju hejt zbog neistina. Ovo se desilo.”

“Moja drugarica i ja smo bile na aerodromu i čuli smo deranje. Moja drugarica videla je kako se Louis prepire sa paparacom. Počele smo da ludimo jer smo velike Directionerke. Izvadila sam telefon i počela da ga snimam jer se ovakve stvari dešavaju jednom u životu. Međutim, Eleanor mi je prišla i izbila mi je telefon iz ruke i rekla mi da prestanem da snimam. Poludela sam jer ona nema prava to da radi a moja drugarica ju je odgurnula na zid ali slučajno a Louis je to video pa je pojurio ka nama. Eleanor se onda pretvarala da je mi tučemo i izigravala je žrtvu”. Treba li to reći, ova poruka još više je razbesnela fandom pa je ova devojka svoj Instagram prebacila na private!

Pročitajte još  Imamo potvrdu: Louis Tomlinson je i zvanično tata!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Devojka pokrenula tužbu protiv Louisa: Ja nisam ništa loše uradila, Eleanor laže!

  1. To Directioner nikad ne bi uradio. I kao je ''slucajno'' gurnula Eleanor i jos tvrdi da ona laze, svasta ko bi poverovao u tu pricu, nema argumente na sudu!!! Jos tvrdi da je Directioner, a hoce da tuzi Louisa!

  2. Koliko joj jje trebalo da smisli tu pricu. Zasto bi neko glumeo zrtvu. Hoce samo da izvuce pare. Na snimku se lepo vidi da su je napale.

  3. ''Velike smo directionerke'',''znali smo da se ovakve stvari desavaju jednom u zivotu''.''Slucano smo setale aerodromom''. Ma dajte ko je povjerovao u ovu pricu?
    Ocito je da lazu i da zele samo novac,kako bi slucajno setale aedromom,i ako su directionerke zasto bi tuzile svog idola.
    Nemam rijeci za ovake lazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.