Louis Tomlinson van sebe nakon sestrine smrti, stižu nove informacije iz policije

Sestra Louisa Tomlinsona Félicité preminula je iznenada u svom stanu u sredu, a mediji sad prenose da mladi muzičar sve izuzetno teško podnosi, kao i da je vest saznao u momentu kad se spremao za jedan humanitarni nastup gde bi predstavio pesmu “Two Of Us”, a koju je napisao za svoju pokojnu mamu.

Louis se iz razumljivih razloga ne oglašava, ali iz njegovog bliskog okruženja stižu informacije da je on u jakom šoku iako zna da mora ostane pribran jer je od smrti svoje mame on postao glava porodice. Naravno, ne treba ni napominjati da je on otkazao sve svoje već najavljene nastupe.

U međuvremenu, policija je objavila kompletan izveštaj sa uviđaja gde se kaže da je Félicité pronađena u svom stanu, na četvrtom spratu jedne zgrade u zapadnom delu Londona, i to u 12.52 po vremenu u Britaniji (13.52 po našem). Kako se navodi, na lice mesta stiglo je dvoje ambulantnih kola i to samo minut nakon što je neko pozvao hitnu pomoć. Louis je o svemu obavešten tek uveče, kao i ostali članovi porodice.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Felicite Tomlinson


The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Voditeljka uporedila Louisa Tomlinsona sa pacovom, Directionerke šalju pretnje smrću!

5 thoughts on “Louis Tomlinson van sebe nakon sestrine smrti, stižu nove informacije iz policije

  1. A jadan, bas mi je zao, tako mlada devojka, ne mnogo starija od mene, i da tako mnogo pre vremena zavrsi zivot koji je Tek trebao da pocne 😢

  2. Okejj ovo je tako tuzno.Djevojka je godina kao i ja imala je cijeli zivot pred sobom.A jos mogu zamisliti kako je Louis-u 😭😭😥😢

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.