Sestra Louisa Tomlinsona umrla od velike količine droge

Nakon što je sestra Louisa Tomlinsona, Felicite Tomlinson preminula u martu ove godine, mnogi su mislili da je to bila posledica zdravstvenih problema koje je ona imala. Međutim, nakon dužeg ispitivanja, zaključak stručnjaka je još tragičniji. Naime, 18-godišnja manekenka umrla je od ogromne količine droge koju je unela u sebe.

Kako navodi islednik Dr. Shirley Radcliffe, ona nema ni trunke sumnje da je smrt posledica uzimanja droge, i to ne jedne, već više vrsta odjednom, što uključuje kokain i više vrsta lekova. Njen doktor Paul Eulinger kaže da nije . “Priznala mi je da ne želi da prestane da se drogira, a znala je da je to može ubiti”, rekao je on.

Felicity je počela da se drogira nakon što joj je mama preminula od leukemije 2016, a Louis je bezbroj puta pokušavao da joj pomogne, vodeći je na terapije. On je i plaćao njene boravke na klinikama za odvikavanje, ali nije vredelo.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Felicite Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šok za fanove: Hazza opet "zaboravio" da čestita Louisu rođendan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.