Nema pravih reči: Preminula Johannah Deakin, mama Louisa Tomlinsona

Louis Tomlinson proživljavala svoju najgoru nedelju u životu nakon što je ostao bez svoje mame Johannah koja je izgubila kratku bitku sa leukemijom.

“Sa velikom tugom porodica Johannah Deakin oprostila se od nje u ranim časovima u sredu, 7. novembra”, stoji u saopštenju koje je u petak objavio njen muž a Louisov očuh, Daniel Deakin. “Ranije ove godine Johannah je utvrđena veoma agresivna forma leukemije koja je zahteva da se odmah počne sa tretmanima. Molimo sve da se porodici da prostor i vreme da tuguju.”

Johannah je imala samo 43 godine a osim najstarijeg Louisa, iza sebe je ostavila šestoro dece: Lottie (18), Felicite (16), blizance Phoebe i Daisy (12) odnosno takođe blizance Ernesta i Doris (2). Kako priča njen muž, Johanna je bila nesebična osoba koja je samo želela da svi oko nje budu srećni. “Naših pet godina braka je bilo kratko vreme za koje smo imali čitavu večnost sreće, avanture i sećanja”, rekao je on. Louis nikad nije pričao o tome kroz kakve trenutke prolazi a pre mesec dana je na Instagramu objavio sliku sa svojom mamom uz komentar, “Moja mama je izgledala prelepo pre Brit nagrada prošle godine. Volim je i nedostaje mi”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Papir ne laže: Taylor Swift i Harry Styles zajedno na Victoria's Secret Fashion Show!

13 thoughts on “Nema pravih reči: Preminula Johannah Deakin, mama Louisa Tomlinsona

  1. Johannah je bila jako dobra zena i svima ce nam nedostajati. Bila nam je kao druga majka. ???

  2. Oooo kako tuzno, suza mi je krenula dok sam citala ovaj tekst. Nadam se da ce se njegova porodica i on brzo oporaviti.

  3. Uz njega smo… Nikad necemo zaboraviti zenu koja je na svet donela naseg Louisa! RIP Johannah! ♥♥♥♥

  4. Tako mi je zao:'( Voljela bih da mogu biti uz Louisa i dati mu podrsku koja mu je potrebna!Ona je bila dobra zena koja nikad nikog nije povrijedila! I'm so so sorry Lou

  5. Užas, za ovako nešto nema reči????????????????
    Nadam se da će nekako izdržati, uz njega smo????????❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.