“Ne veruje joj”: Mediji tvrde da je brak Biebsa i Hailey pred raspadom

Svakog dana dolaze različite informacije kad je reč o Justinu Bieberu i Hailey Baldwin, ali to je donekle i normalno, odnosno u skladu sa stalnim promenama raspoloženja pevača koji ima dobre, ali i mnogo loših dana. Njegovim prijateljima koji sve posmatraju jasno je da ovaj brak nema šanse da uspe jer situacija postaje sve gora.

Kako ističu neimenovani prijatelji za Us Weekly, situacija je takva da se oni istovremeno vole, ali i da ta ljubav očigledno nije trebalo da bude krunisana brakom koji im samo stvara probleme. “Njegovi prijatelji su zabrinuti za brak sa Hailey. Njih dvoje ne veruju jedno drugome”, priča jedan izvor za magazin i dodaje da i pored svega, Justin želi ostane sa njom.

“On je i dalje želi i potrebna mu je njena podrška, ali teško mu je da misli o tome kad prolazi kroz ovo. On je otišao u Kanadu i izolovao se. Misli da ga u Americi tretiraju kao cirkusku životinju”, dodaje isti izvor. Pravi izvor depresije je teško pronaći, ali Biebs tvrdi da je nju imao i pre braka sa Hailey. Mnogi tumače da je to što su oni uleteli u brak najveći problem koji ih sad oboje sputava.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Hailey Baldwin podržavala "Jelenu": "Njih dvoje imaju savršenu vezu, ja ću zauvek ostati sama!"

2 thoughts on ““Ne veruje joj”: Mediji tvrde da je brak Biebsa i Hailey pred raspadom

  1. Šta, ovo je iznenađenje kao?
    Samo čekam objavu da se zvanično rastaju.
    Mislim čak iako je bio depresivan prije Hailey sigurna sam da ga je ona sada upotpunosti uništila 😤.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.