Konačni oproštaj: Louis sahranio mamu, Liam bio uz njega

Kako danas prenose britanski mediji, mama Louisa Tomlinsona, Johannah Deakin sahranjena je 21. decembra uz prisustvo porodice i prijatelja među kojima je od momaka iz 1D bio Liam Payne.

Kako se navodi, na licu mesta bilo je prisutno brojno obezbeđenje kako bi Louis i njegovi braća i sestre mogli na miru da isprate svoju mamu na večni počinak a očigledno je da je sve prošlo bez incidenata. Što se tiče ostalih momaka, Niall zbog bolesti svakako nije mogao da dođe dok su Harry i Zayn ostali u Los Anđelesu.

Iako nailazi na kritike dušebrižnika koji misle da on treba da tuguje u miru i da ne bude na sceni neko vreme, Louis radije bira da nastavi sa karijerom, baš kako je to i želela njegova mama koja je tražila da on nastupi na X Factoru, samo dva dana nakon njene smrti. Louis se ovih dana oglasio na Twitteru gde se zahvalio svima koji su mu čestitali 25. rođendan.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Jelena ima novu akciju za Directionere!

3 thoughts on “Konačni oproštaj: Louis sahranio mamu, Liam bio uz njega

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.