Louis Tomlinson nakon svih porodičnih tragedija: Osećam se bolje, snimaću veselije pesme!

Louis Tomlinson je doživeo dve porodične tragedije zaredom kakve su u stanju da razore čoveka – nakon prerane smrti njegove majke, i njegova sestra je zbog neurednog načina života i patnje izgubila život. Louis se na svu patnju osvrnuo u singlu “Two Of Us” i očigledno više nije imao snage da u muzici nastavi dalje, ali on sad uverava fanove da će biti u stanju da se vrati.

“Nekoliko stvari u mom privatnom životu učinile su stvari mnogo težim, naravno. Svoju bol izneo sam u pesmi ‘Two Of Us’, time sam rekao sve što sam imao, bilo mi je potrebno da skinem to s vrata, u tom periodu sam malo toga mogao da kažem” osvrće se Louis u razgovoru sa Yahoo Entertainmentom na najteži period u životu, ali kako kaže, sada mu je zaista bolje.

“Osećam da mi je bolje, i s tim naravno stižu veselije pesme. Pesme zaista zavise od toga kakav mi je život” zaključuje on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Venčanje ujedinilo Nialla Horana i Louisa Tomlinsona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.