Ogromna tuga: Louis Tomlinson snimio pesmu o smrti svoje majke, „Two Of Us“

Louis Tomlinson je ovako mlad izgubio majku, još 2016. godine kada je pokojna Johannah Deakin preminula od leukemije – Louisu je ovaj gubitak izuzetno teško pao, a s obzirom da muzika često služi da se emocije pretoče u tonove, Louis je svoju novu pesmu „Two Of Us“ iskoristio kao posvetu baš svojoj mami koju nikada neće zaboraviti.

„Nikad nećeš saznati koliko mi fališ, kada su mi te uzeli, voleo bih da sam ja umro / ali jednom si mi rekla da ne odustajem, da mogu to postići dan po dan, da se dijamanti nikada ne pretvore u prah / Živeću jedan život, za nas dvoje“ peva Louis u ovoj emotivnoj pesmi, o kojoj je za Radio 1 Newsbeat otkrio da mu je dobro došlo da je snimi jer je uspeo da pretoči u muziku sve što ga je mučilo. Kako vam se dopada pesma?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Istina je: Louis Tomlinson potvrdio da će postati tata!

5 thoughts on “Ogromna tuga: Louis Tomlinson snimio pesmu o smrti svoje majke, „Two Of Us“

  1. Majka je uvijek bila i ostala nešto nejljepše. Ni najgorem neprijatelju nebi poželjela tako nešto. A Louis je još tako mlad😭😭😭😭😭
    Inače pjesma je prelijepa i pre emotivna😭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.