Louis Tomlinson je X Factor sudija: Drugi 1D momci će morati da se bore da budu uz mene!

Glasine su konačno potvrđene! Louis Tomlinson vraća se na mesto koje ga je i proslavilo jer će u novoj sezoni X Factora on biti jedan od sudija, uz Robbieja Williamsa, njegovu ženu Aydu Field i naravno, Simona Cowella.

Louis se ubrzo nakon objave obratio javnosti rečima, “Već sam razmenio par poruka sa ostalim članovima One Directiona, ali izgleda da će se oni boriti za mesto u kasnijoj fazi šoua, tako da će stvarno biti dobro”. Ono što brine fanove jeste da će zbog novog posla Louis zapostaviti muziku. Međutim, on kaže da će se desiti upravo suprotno!

“Ne želim da se brinete oko albuma”, priča on. “Kao što sam rekao, album je prioritet. Sve ovo ne menja datum njegovog izlaska. Ja sam uvek voleo ulogu mentora i razmišljao sam o tome godinama. Čim sam dobio potvrdu da to neće ugroziti moju muziku već da će samo pomoći, počeo sam ozbiljnije da razmišljam o tome”, zaključuje Louis.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Vaš dnevni horoskop za četvrtak, 24. decembar 2015. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.