Fanovi ponovo razočarani: Little Mix otkazale turneju zbog nove muzike!

Little Mix u poslednje vreme zbog raznih problema i preklapanja moraju da otkazuju nastupe, i to se, nažalost, nikako ne dopada fandomu koji više nema poverenja da će devojke održati koncert koji su zakazale. Nakon otkazanog koncerta u Beču, devojke otkazuju još više datuma, ali ovoga puta zbog nove muzike.

Naime, Little Mix su na evropskoj turneji nama prišle najbliže koncertom u Beču, ali baš taj koncert je zbog nezgode bio otkazan. Ovoga puta devojke su otkazale nastupe u Australiji i Novom Zelandu: “Žao nam je što moramo da razočaramo fanove, nismo lako donele ovu odluku ali moramo to vreme da iskoristimo da se bavimo novom muzikom” napisale su devojke uz poruku da će novac svima biti vraćen.

Izvori otkrivaju i da je druga prepreka za turneju novi šou “Little Mix: The Search”. “Devojke su morale da odluče žele li turneju ili novu muziku, a jedini način da išta objave 2020. godine je da otkažu koncerte. Na proleće će biti prezauzete audicijama za šou, tako da drugog vremena ne preostaje” kaže izvor. Fanovi bar mogu da se raduju što će biti novih pesama!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Brine za nju: Harry Styles pričao sa Perrie Edwards!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.