Louis Tomlinson uživa u solo karijeri: Lakše mi je nego u One Directionu!Louis Tomlinson je bio uveren da nikad neće biti solo pevač već da će se baviti drugim stvarima vezanim za muziku dok se One Direction ponovo ne okupi. Međutim, mladi pevač sad kaže da uživa u solo radu i da su stvari zapravo i lakše nego dok je uz sebe imao još četiri momka!

“Definitivno je lakše i kad je reč o pisanju pesama i kad je reč o promovisanju muzike”, priča on u intervjuu za jednu radio stanicu. “U grupi smo svi morali da se složimo da bismo nešto odlučili. Lepo je što sad ja sam kontrolišem svoju sudbinu. Pritisak jeste veći ali ipak osećam da mogu da budem otvoren u vezi svega.”

Louis je pričao i o saradnji sa Bebe Rexha pa je konstatovao da mu je ona baš bila potrebna na pesmi “Back To You”. “Pesma je definitivno otišla u drugom pravcu kad se ona priključila a proradile su i emocije. Bio je to savršen spoj”, objašnjava on. Louis sad završava svoj album a kaže da mu je iskrenost glavni cilj. “Želim da to uradim jer mislim da toga nema puno u popu. Svi pričaju o nekim bajkovitim momentima a ja mislim da je i stvarni život veoma interesantan.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  I mi ćemo ovako za 10 dana: Niall Horan uživao u koncertu svoje najbolje drugarice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.