Louis Tomlinson: Eleanor i ja nismo vereni, ali želim da se venčamo!

Louis Tomlinson imao je velike porodične tragedije (smrt majke i sestre) tokom proteklih par godina, ali nije dozvolio da dotakne dno i odustane od svog života ili karijere. On je s jeseni pričao i o tome kako će njegova nova muzika imati veselije teme i kako je spreman da konačno prigrli radost života, a sada priča i o tome kako bi voleo da sredi svoj odnos sa Eleanor Calder i da ga ozvaniči brakom, uprkos svim problemima koje su u prošlosti imali.

Tokom prethodnih nedelja mediji su pričali o tome kako su Louis i Eleanor možda vereni, a njihova veza koju su ponovo započeli 2017. godine trenutno je stabilnija nego ikada. Ipak, veridbe nije bilo kako su svi govorili, a to potvrđuje sam Louis! “Da, video sam i čuo tračeve o veridbi. Nisu istiniti, ali privilegija koju imam sa Eleanor je da me ona zna još od pesme ‘What Makes You Beautiful’, zna čitav moj razvoj. Jednog dana bih voleo i zamišljam da ćemo se nas dvoje venčati. Ako me pitate da li ću se oženiti s njom, da, verujem da hoću! Verujem i da ćemo imati više dece” priča Louis.

Louis je objavio i pesmu “Walls” u kojoj govori o tome kako se osećao kad je raskinuo sa Eleanor i kako je shvatio da je mnogo pogrešio. “Pesma je o tome kako sam upropastio neke stvari, zaista. Ali vratio sam se jači jer sam to shvatio, pesma je o tome kako treba prihvatiti sopstvene greške, razumeti ih i reći da smo sada nešto više naučili” smatra Louis.

Pročitajte još  Težak dan za njega: Louis Tomlinson obeležio rođendan svoje preminule mame

Louis i Eleanor zajedno su od 2011. godine, ali su 2015. godine imali raskid koji je trajao sve do 2017. Louis ima i sina kog je dobio u okviru romanse dok nije bio sa Eleanor, sa Brianom Jungwirth, ali sina i dalje čuva od reflektora javnosti.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.