Louis Tomlinson o 1D: I dalje ne verujem šta smo sve postigli, naš fandom je konstantno neverovatan!

Louis Tomlinson voli da se podseti vremena u One Directionu a kako vreme prolazi, on je sve svesniji značaja svog benda ali i toga koliko je njihov fandom jak i uveren da će se oni vratiti.

“Prosto ne mogu da verujem šta smo postigli. Isto važi i za fanove koji su nam pomogli da ovo postignemo za tako kratko vreme”, priča on u intervjuu za Highsnobiety “Od prvog dana smo pokušavali da budemo vrlo iskreni i da sebe ne uzimamo previše ozbiljno. Mislim da smo pokazali da kao bend ne morate da radite sve po pravilima i nadamo se da smo time olakšali život i nekim novim izvođačima. To je bilo ono najbolje kod 1D, što smo bili takvi u okruženju ‘savršenih’ ljudi.”

Louis se posebno zahvaljuje Directionerima jer ga podržavaju i tokom solo karijere. “Moja želja je bila da fandom benda voli ono što ja stvaram. Reakcije su bile jake i sjajne, jako sam srećan zbog toga. Rekao sam to milion puta ali fandom je konstantno neverovatan”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  O povratku 1D i gostovanjima Taylor Swift i Martine Stoessel: Pogledajte novi Famoza News na PocketTV-u!

One thought on “Louis Tomlinson o 1D: I dalje ne verujem šta smo sve postigli, naš fandom je konstantno neverovatan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.