Harry i Niall o poklonima Directionera: Slali su nam daske za WC! (video)

harry-styles-a-pris-l-initiative-de-poser

Niall Horan i Harry Styles uradili su intervju u Meksiku koji je sad dospeo u javnost a tom prilikom pričali su o čudnim idejama svog velikog fandoma!

Kad su upitani da otkriju čime su ih to častili Directioneri, Harry je rekao: “Jednom sam dobio WC dasku za rođendan pre par godina” a Niall kaže da ima slično toalet iskustvo. “Meni su dali toaletni papir s likom američkog predsednika, Baracka Obame!” Niall ipak kaže da on jako voli fandom i da su oni puno puta učinili divne stvari. “Nekad stvarno poklanjaju divne stvari. U prethodnih šest meseci dobio sam gitaru, stvarno dobru gitaru. Kupuju nam čudne stvari ali i stvarno dobre stvari”.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Meghan Trainor „fangirl“ momenti: Ovog momenta bih snimila duet sa Harryjem Stylesom i još desetak ljudi!

3 thoughts on “Harry i Niall o poklonima Directionera: Slali su nam daske za WC! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.