Njen dan iz snova: JoJo Siwa snimila svoju rođendansku žurku, premijera videa za dve nedelje!

JoJo Siwa zahvaljujući slavi i novcu koji ima može da se pohvali svojom kućom iz snova, stvarima o kojima mnoga deca njenih godina sanjaju, pa i rođendanskom žurkom iz snova! JoJo je još jedno majsko dete među slavnima, pa je ovog meseca snimila poseban video na temu „JoJoin rođendan iz snova“ koji ćete uskoro moći da gledate!

JoJo je napisala na društvenim mrežama šta fanovi mogu da očekuju od novog videa! „Prvi isečak iz sjajnog specijala ’JoJoina rođendanska žurka’ je tu! Moći ćete da vidite 24 časa moje žurke i to je bilo najlepša 24 sata  ikada! Imala sam i neke zabavne goste s kojima sam provela dan, ne želite da propustite ovo: subota, 18. maj na Nickelodeonu!“ napisala je JoJo uz promotivni video koji možete pogledati ispod!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Magija: JoJo Siwa naterala Kanyea Westa da se nasmeje!

Foto: Instagram/JoJo Siwa

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.