Liz Gillies se udala za 20 godina starijeg kolegu iz “Victoriousa”!

O životu Liz Gillies nismo znali mnogo nakon završetka “Victoriousa”, sem kad je Ariana Grande povremeno izvuče iz naftalina. Zbog toga nam je svakako veliko iznenađenje njena objava da se udala za 20 godina starije kompozitora Michaela Corcorana.

Zapravo, ceremonija je već bila odlagana mesecima zbog pandemije, a kad je srećni par shvatio da njen kraj nije toliko blizu, ipak su odlučli da se venčaju! Liz je lepe vesti podelila na svom Instagramu, a sa svojim suprugom bila je u vezi čitavih šest godina! Ceremonija se inače održala u jednoj gostionici u Nju Džersiju, a zbog situacije, bila je prisutna samo mala grupa prijatelja i porodica.

View this post on Instagram

8•8•20 🕊

A post shared by Elizabeth Gillies (@lizgillz) on

Michael je inače Liz znao od njenih tinejdžerskih dana, s obzirom da je radio na muzici za serije kao što su “iCarly”, “Zoey101” i “Victorious”. “Kad smo videli kakva je situacija, morali smo da odložimo venčanje”, pričala je Liz. “Sem očitih ograničenja kad je reč o putovanju i broju ljudi, nije nam bilo do slavlja kad se toliko toga dešava u svetu. Bilo bi baš loše da opterećujemo ljude i teramo ih da rizikuju živote kako bi došli na naše venčanje. Bilo je važnijih stvari na koje se trebalo fokusirati. Naše venčanje je moglo da čeka.”

I pored ogromne razlike u godinama, Liz je pokazala da ima podršku porodice, s obzirom da je upravo njen tata imao ulogu matičara! “Ovo je baš bio dug put za nas, nekad se čini nestvarnim da se ovo zaista desilo”, kaže ona. “Kad smo razmenili bračne zavete, tek onda sam shvatila da nas moj tata venčava i da su svi ljudi koje volim ovde. Okrenula sam se k Michaelu i rekla mu, ‘O moj bože, uradili smo ovo’. Toliko smo srećni.” Čestitamo!

Pročitajte još  Da li je Ariana drugarica sa svima iz "Victoriousa?"

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Liz Gillies

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Liz Gillies se udala za 20 godina starijeg kolegu iz “Victoriousa”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.