Demi Lovato bi da se uda, ali nema podršku!

Demi Lovato čvrsto je uz svog verenika Maxa Ehricha, ali je u tome već prilično usamljena, piše E! News. Kako se navodi, njeni najbliži prijatelji i porodica upozoravaju je na to da Max nije prava osoba za nju, pogotovu nakon što su svi imali uvid u njegove videe i poruke gde pokazuje privrženost Seleni Gomez.

Demika je uz Maxa koji snima film “Southern Gospel” i kaže da joj se to baš dopalo. “Iznajmili su kamp prikolicu, a to je za nju nešto novo i drugačije od svega što je očekivala. Demi ne želi da se razdvaja od njega. Ona insistira da bude prisutna tokom snimanja. Nerazdvojni su i ona ne voli kad je bez njega.” Iako je Demi nedavno demantovala da ju je sadašnji dečko vređao a uzdizao Selenu, to je ostavilo posledice. “Ona je jako zaljubljena u Maxa i ne želi da joj on slomi srce. Mnogo joj je stalo do njega i želi da veruje kako su njegove namere iskrene”, dodaje isti izvor.

Demi ovih dana čak priča i kako želi da se uskoro uda, a da zbog pandemije ne želi veliku svetkovinu. “U jednu ruku, htela bih da se udam u miru, jer sam stalno pred kamerama”, priča Demi. “U drugu ruku, želim da moji prijatelji i porodica budu prisutni tokom slavlja. Međutim, ništa ne mogu dok ne prođe pandemija. Možda se i venčamo odmah, a onda posle napravimo ceremoniju? Moram da planiram.” Da ozbiljno planira, Demi svedoči i time što je donela važnu odluku o svojoj venčanici. “Već zamišljam kako bi ona trebalo da izgleda. Neću vam odati tajnu, ali ću vam reći da definitivno neće biti u pitanju bela venčanica”, zaključuje ona. Ako se ovako nastavi, možda zaista ne treba da budemo iznenađeni ako nam Demi uskoro saopšti da se udala!

Pročitajte još  Oglasila se simpatija Demi Lovato: Zainteresovan sam stoprocentno!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.