Trenutak istine: Liz Gillies otkriva da li se vredi nadati povratku “Victoriousa” (video)

Mnogi se i dalje nadaju da će se serija “Victorious” vratiti jednog dana a te nade postoje upravo jer se stara ekipa i dalje odlično slaže! Liz Gillies koja važi za možda i najbolju drugaricu Ari Grande gostovala je časopisu People gde je pričala o svojoj novoj seriji “Dinastija” ali serija po kojoj se proslavila nije mogla biti zaobiđena!

Upitana direktno da li će se “Victorious” vratiti, Liz ozbiljno odgovara, “Zaista se nadam. Ja to toliko želim, stalno govorim da bih to uradila već sutra. Mislim da smo svi raspoloženi za to. Imali smo i onu prepisku na Twitteru, mislim da ju je Ari pokrenula a tamo su svi hteli povratak, čak i glumci koji nisu bili glavne zvezde.”

Liz je optimista jer je i njena nova serija zapravo rimejk čuvene “Dinastije” koja se prikazivala pre nekoliko decenija – povratak starih serija je postao potpuno normalna stvar a još kad su zvezde toliko složne, jednostavno mora biti načina da se to desi!

Autor: Famoza.net
Foto: Nickelodeon

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande zabrinuta: Zašto ponovo slušate "thank u, next"?

5 thoughts on “Trenutak istine: Liz Gillies otkriva da li se vredi nadati povratku “Victoriousa” (video)

  1. To bi bilo super, a ako ne to, neka naprave film kao da znamo šta je sada sa.njihovim likovima.

  2. OMG kako je Liz lijepa!!!! ??? Ja je stvarno dugo nisam vidjela i ja se nadam da će se serija vratiti jer je brutalna! ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.