Bila je pozvana: Zašto se Elizabeth Gillies nije pojavila na venčanju Ariane Grande?

Ariana Grande venčala se za svog verenika Daltona Gomeza u maju ove godine i venčanje je toliko bilo spektakularno da se o njemu još uvek piše! Iako znamo da je Ari želela da ovo bude mala i intimna ceremonija, samo u krugu porodice i najbližih prijatelja, ipak nismo znali ko su tačno bili njeni gosti. Saznali smo da je Arina drugarica i koleginica sa serije ‘Victorious’, Elizabeth Gillies, dobila pozivnicu, ali da ipak nije prisustvovala venčanju. U intervjuu za WWHL ona nam je otkrila šta se to zapravo desilo!

Liz nam je otkrila da što zbog pandemije što zbog svog gustog rasporeda nije uspela da dođe na venčanje. ”Nisam uspela da se izvučem sa posla zato što bismo morali da imamo čak sedam slobodnih dana da bismo leteli, a to nije bilo izvodljivo. Nisam smela nikoga ni da pitam za jedan slobodan dan, a kamoli sedam.” rekla je.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Elizabeth Gillies

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Famoza music chart #206 - Poslednja nedeljna lista ove godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.