Elizabeth Gillies: Može nastavak “Victoriousa”, ali sa istom ekipom!

Baš kada smo pisali ovde da li se sada najpopularnija zvezda “Victoriousa”, Ariana Grande, i dalje druži sa svojim prijateljima iz serije, oglasila se Elizabeth Gillies koja je pomalo nostalgična kada se seti svoje drage serije! Kako to često biva, glumci koji su se vezali za svoj šou voleli bi da se on snima ponovo, ali kao što i sami pretpostavljate, takvi projekti su veliki zalogaj i nisu velike šanse da većina serija ima takvu budućnost. Liz kaže da je sve izvodljivo, ali pod jednim uslovom!

Liz je bila gošća Zach Sang Showa i njen dugački intervju možete pogledati ovde, a mi izdvajamo momenat u kom ona priča o povratku serije “Victorious” – sudeći po njenim rečima, to je definitivno nešto što bi volela, ali ne želi da se serija obrađuje za novu generaciju! “Pa, ako bi želeli da naprave iste setove, da to budu isti ljudi, onda bih volela da radimo nastavak. A ako bi plan bio da se okupi nova ekipa, i da samo iskoriste ime šoua, onda bi praktično pravili novi brend. Ako bi ispao dobar, OK, a ako ne bi, rekla bih im: ‘znala sam’, ali skinula bih kapu kad bih videla da je dobro urađeno” kaže Liz.

“Victorious” je zapravo i imao takav završetak da je izvodljivo napraviti pravu završnicu, što očigledno i sama Liz zna! “To je nešto za šta bih uvek rado očistila svoj raspored, koliko god mnogo da radim, mislim da je to stvarno važno. Mislim da bismo svi želeli to da uradimo, niko ne bi odbio. I da neka osoba neće da se napravi varijanta filma ili tako nečeg, mislim da nas ne bi bilo mnogo briga za tu osobu. Fanovi zaslužuju ovo, a mi smo svi prijatelji. Ne znam kada i da li će se to dogoditi, ali vreme je” zaključuje ona.

Pročitajte još  Tvoj dnevni horoskop za nedelju, 26. jul 2015.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Elizabeth Gillies

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.