Sjajno: Ari Grande angažovala još jednu drugaricu iz “Victoriousa” za “Thank U, Next” video

Ariana Grande baš uživa pripremajući nas za svoj spot za pesmu “Thank U, Next”, a nove fotke nam predstavljaju još iznenađenja, jer otkrivaju da se u njemu pojavljuju još neke zvezde!

Recimo, u videu je i Liz Gillies, velika Arina drugarica iz serije “Victorious” a interesantno, mesta je bilo i za Johanthana Bennetta koji je glumio u filmu “Mean Girls” koji je i jedna od inspiracija za ovaj video! Ari inače u ovm delu spota glumi Reginu George a Liz je Cady Heron – uloga koju je u filmu tumačila Lindsay Lohan.

Ari inače još ne otkriva kad ćemo videti spot, ali nam sugeriše da će biti više od jedne verzije! Osnovna će biti dugačka koliko i pesma, ali moguće je da ćemo dobiti i jedan koji će biti u formi mini filma – baš kao što je to nekad radio legendarni Michael Jackson čiji spotovi su trajali i po 15 minuta!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Neviđeno: Ariana Grande na molbu Arianatora ponovila pesmu ispočetka! (video)

8 thoughts on “Sjajno: Ari Grande angažovala još jednu drugaricu iz “Victoriousa” za “Thank U, Next” video

  1. Famoza ! Zasto Victoria Justice nece biti sa Ari u spotu 😣 jel su posvađane ili …?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.