Progonitelj Taylor Swift u zatvoru, planirao da je ubije

Taylor Swift je pravi magnet za razne ludake koji polako pune zatvore širom Amerike. Nakon što je izvesni Roger Alvaro dobio nekoliko godina robije, ista stvar sad se desila i Ericu Swarbricku. On je priznao da je progonio Taylor i slao joj preteća pisma.

Kako pokazuju sudski papiri a prenosi Forbes, on je poslao Taylor preko 40 pisama i e-mailova, a kako je vreme prolazilo, to što je slao zvučalo je sve nasilnije. Stvar je došla do toga da je on u jednom momentu kolima otišao do njene izdavačke kuće u Nešvilu, gde se muvao neko vreme pre nego što su ga zaposleni primetili i prijavili policiji. Nažalost, to ga nije opametilo, pa je on nastavio da radi još gore stvari.

Stvari su prešle svaku meru nakon što je on kontaktirao Big Machine Records i poručio Scottu Borchetti kao njenom tadašnjem šefu da će Taylor silovati a potom i ubiti. To je bio razlog za novo hapšenje i suđenje koje je ekspresno završeno, jer je okrivljeni priznao krivicu. To mu jeste uzeto kao olakšavajuća okolnost, jer će on na slobodi biti za 30 meseci. S obzirom na sve, čini se da je on odlično prošao! Ipak, pitanje je šta će biti kad on izađe – on, ali i ostali Taylorini progonitelji. Sama Taylor je pričala kako uz sebe uvek nosi pribor za hitnu pomoć jer se boji da će je neko izbosti, a optužila je i tabloide koji je pronađu na svakoj adresi pa je javno objavljuju.

Pročitajte još  Tek će objasniti još detalja: Pogledajte delić atmosfere sa snimanja spota Taylor Swift „ME!“

Na sreću, Tay nije morala da se pojavi na suđenju, već je radila mnogo lepšu stvar – vratila se svojim korenima i pevala na dodeli Academy of Country Music Award šou gde je po prvi put izvela pesmu “Betty”. Taylor je sve sama uradila, uključujući i svoj stajling i šminku!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.