Lisa, Lena, Marcus i Martinus položili vozačke ispite!

Lisa, Lena, Marcus i Martinus imali su nezaboravne vikende! Ono što im je bilo zajedničko jeste da su svi oni saopštili kako su položili vozačke ispite! Sudeći po njihovim reakcijama, oni su jako srećni zbog toga, a naravno da su oba para blizanaca koji su inače vrlo bliski, čestitali jedni drugima!

Lisa i Lena bile su nešto brže, pa su u petak objavile fotku na kojoj ih vidimo kako drže diplome kojima se potvrđuje da imaju vozačke dozvole, a u komentaru, one su napisale, “Uspele smo!!! Sad imamo vozačke dozvole”. Mnogo lokalnih zvezda im je čestitalo uz fanove, a Marcus i Martinus njima su posvetili i story na svom profilu!

U subotu, Marcus i Martinus napravili su veoma sličnu objavu, koju su prokomentarisali sa, “Obojica smo dobili naše vozačke dozvole juče, a osećamo se ovako! Ko bi sad u vožnju sa nama?” Interesantno, odmah se javio mladi fudbaler iz Srbije Luka Ilić rečima, “Pokupite me”, a upravo taj komentar ima najviše lajkova, makar kad je reč o verifikovanim profilima! Naravno, oglasile su se i Lisa i Lena sa jednim kratkim, “Yeah!” Momci su inače već pričali o svojim planovima nakon što dobiju vozačke dozvole, a po njihovim rečima, za sad im je to što mogu da voze porodični auto sasvim dovoljno, i ne nameravaju da imaju svoje automobile.

Pročitajte još  Skrivena kamera: Lisa i Lena dovele frizerku do ludila!

Polaganje vozačkog ispita u ove dve zemlje deluje dosta lakše nego kod nas s obzirom na bolje automobile, puteve ali i pre svega to što se vozači ponašaju kulturnije. Pitamo se kako li bi se svi oni snašli na haotičnim beogradskim ulicama gde vladaju skroz drugačija pravila? No, mi im svakako čestitamo i želimo im da voze sa što manje stresa!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Lisa, Lena, Marcus i Martinus položili vozačke ispite!

  1. Ja sam položila prošle godina sa svojih 17 godina. Imala sam sreću da meni škola sve obezbeđuje pošto sam saobraćajni smer, bilo je samo nešto malo da se uplati za prvu pomoć i potvrdu i to ne više od 5000 dinara. Mada nije bilo lako, jer smo mi uporedo išli i u školu i imali časove vezane za vožnju koji sujednim delom bili u 2.smeni, dok smo mi uvek išli u 1.smeni (pošto su oni bili u stastavu škole ali su radili u dve smene). Na kraju 2.godine smo imali časove vezane za prvu pomoć i teoriju, dok je poslednji dan škole bio zakazan za test( tipovanje) a odmah sutra dan ili ti prvi dan letnjeg raspusta, prva pomoć. To sam uspela sve da prođem iz prve, posle u trećoj godini sam čekala da dođem na redu da počnem da imam časove vožnje, bila sam prava "srećnica" pa sam počela sredinom novembra tako da sam vozila i po kiši, snegu, magli, nekad bih vozila oko 7 ujutru nekad oko 17h kad padne mrak pa se ništa ne vidi. Ali eto sve je to prošlo, te sam položila u januaru prošle godine dok sam ovog februara izvadila pravu vozačku i zamenila probnu. Na svu sreću celo moje odeljenje je položilo mada su neki probali iz više puta ali eto uspeli smo. Eto sada mi ide maturski da to završim i zbogom saobraćaju zauvek, ipak sam odlučila da promenim struku i da odpočnem nešto u čemu sam bolja. Teško je kod nas dosta ali nekako dosta naučimo i bolje znamo e sada što ima oni koji to ne poštuju nije do nas…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.