Ovo možda niste znali: Upoznajte devojke koje su prve bile u planu za formiranje BLACKPINK!

Onako kako mi danas znamo BLACKPINK, poznate su i širom sveta – Jennie, Jisoo, Lisa i Rose su formirale danas najpoznatiji i najuspeliji ženski K-pop bend na svetu. Ipak, kao što to inače biva, K-pop svet jako je strog i dok se planira formiranje benda, uzimaju se u obzir samo najbolji i samo najuspešniji ulaze u uži izbor, a pritom konkurencije svakako ima. Da li možete da zamislite da u bendu BLACKPINK vladaju neke druge devojke? Upoznajte one koje su zamalo bile deo ovog neverovatnog projekta!

Četiri devojke koje poznajete kao deo benda odabrane su od više devojaka iz konkurencije, a kako su one došle do benda, pisali smo ovde. Pre nego što je BLACKPINK formiran, devojka po imenu Eunbi bila je u planu da objavljuje muziku sa Jennie, Jisoo i Lisom, međutim, navodi se da je ona napustila YG Entertainment iz zdravstvenih razloga i da ne bi bila u stanju da izdrži fizički i psihički ono što sledi.

Sledeća na listi je Miyeon, koja je u YG Entertainmentu još od perioda kad se priključila Jennie, ali tračevi govore da je ona “izbačena” iz projekta zbog tadašnje veze koju je imala, a ova izdavačka kuća ne dozvoljava veze nikako!

Euna je još jedna devojka koja je zamalo ušla u BLACKPINK, ali je tokom godina menjala nekoliko manje važnih grupa, a YG Entertainment je napustila sa izjavom da vidi da nije ni približno dobra kao konkurencija i da psihički nije spremna ni da peva, ni da pleše, niti da nekome bude uzor.

Sua je 2019. godine napustila YG, a u vreme formiranja BLACKPINK pisalo se da je ona ta koja bi mogla biti deo ove ekipe, ali je YG izjavio da Sua nije spremna za bendove ni približno.

View this post on Instagram

@moongch go get dat #classy

A post shared by 장한나 (@hellnah1me) on

Hanna je iz istog takmičenja kao i Euna, i iako nije primljena u BLACKPINK, ostala je deo YG-a i moguće je da će se oprobati kao solista!

View this post on Instagram

#lastofjanuary

A post shared by Jinny Park (박진희/지니박) (@jinny.park98) on

Poslednja devojka na listi je Jinny, koja je bila u planu da debituje u bilo kojoj grupi nakon neuspeha sa BLACKPINK, a tada je bila jako bliska i sa Lisom iz benda. Ipak, ona je odlučila da napusti YG takođe.

Pročitajte još  BLACKPINK najavile evropsku turneju, Famoza već reaguje!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BLACKPINK

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Ovo možda niste znali: Upoznajte devojke koje su prve bile u planu za formiranje BLACKPINK!

  1. Od svih njih je Miyeon trebala biti, ali bolje joj je sad u
    (G)I-dle jer ovako ne bi dobivala prilike da pokaze svoj talenat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.