Svaka za sebe: TikTok zvezde Lisa i Lena sada idu svojim putem!

Čini se da su bliznakinje krenule ​​svojim putem, i fizički i privatno. Lena je otišla od kuće, odevne kombinacije i frizure njih dve ne mogu biti drugačije i na njihovim video snimcima uglavnom su razdvojene. U nedavnom intervjuu, Lisa i Lena govore o individualnim stilovima i otkrivaju kako je prvi put živeti pod različitim krovovima.

„Želja za više samostalnosti i gradskog života naterala me je da se iselim iz kuće“,otkrila je Lena. Sada živi sa “izuzetno finim cimerima” u stanu. Sestra Lisa i dalje živi sa roditeljima u Štutgartu: „Trenutno uživam u miru i tišini kod kuće“, kaže Lisa, navodeći da joj je tu i dalje prijatno i udobno. Međutim, kakav je osećaj biti razdvojen posle svih ovih godina? Lena je na to odgovorila: „Dobar je osećaj, jer se na neki način ponovo upoznajemo”. Naravno, njih dve su i dalje u redovnom kontaktu: „Vrlo često se viđamo na snimanju naše TV emisije ‘Tick Tack – eine Zeitreise mit Lisa und Lena’. Toliko se toga dešava u ovom trenutku da se viđamo skoro svaki dan“, kaže Lisa.

Nova životna situacija utiče i na sadržaj Tiktok zvezda. Na njihovom zajedničkom nalogu nalazi se sve više video zapisa na kojima su same. Međutim, ne postoje pravila o tome šta je dozvoljeno objavljivati: „Od samog početka, imale smo iste ideje o tome šta nam funkcioniše na društvenim mrežama, a šta ne. Zato verujemo jedna drugoj da ćemo se toga držati“, kaže Lisa.

Hoće li uskoro biti dva odvojena kanala? Za Lenu, ova opcija izgleda nije isključena: „Lisa i Lena će uvek ostati zajednički kanal. Ali kasnije bi takođe moglo biti uzbudljivo ići svojim putem sa drugim nalogom.” Lisa, s druge strane, otkriva: „Trenutno to ne mogu da zamislim. Možda nekada.”

Bliznakinje su se takođe razvile u različitim pravcima u pogledu svog izgleda: „Svaka je pronašla svoj stil i sledi ga“, kaže Lisa. Ona ima dugu kosu i voli da pokaže svoju devojačku stranu suknjama i šminkom. Lena, s druge strane, ima kratku frizuru i preferira malo veću odeću: „Naravno da smo blizanakinje, ali svaka od nas ima svoj ukus“, kaže ona.

Pročitajte još  Čemu to? MMeri napuštaju fandom i vređaju momke jer su bili na "romantičnoj" večeri sa Lisom i Lenom!

Zbog novostečene individualnosti, sve je veći broj ponuda za posao za samo jednu od njih dve: „Prihvatamo i zasebne ponude za posao“, kaže Lisa. „Dostupne smo u duplim pakovanjima i pojedinačno – to važi i privatno i na poslu“, naglašava Lena. Da li je ovo takođe povećalo konkurenciju među sestrama? „Ne“, kažu bliznakinje, „držaćemo se zajedno“.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa and Lena

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

One thought on “Svaka za sebe: TikTok zvezde Lisa i Lena sada idu svojim putem!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.