Spektakl u najavi: Ed Sheeran polako planira svadbu, želi da unajmi Beyonce za nastup!

Vest da se Ed Sheeran ženi sa Cherry Seaborn već nam je poznata, a novosti koje stižu govore nam više detalja o njegovim planovima za svadbu!

Kada je u pitanju muzika na venčanju ove megazvezde, Ed ne bira skromno – želi Beyonce! Ipak, to je opravdano jer se ova dva muzičara već poznaju i radili su zajedno na duetu „Perfect“ koji je zapravo remiks Edove pesme! „Radio je sa Beyonce i Ed se nada da će ona pristati da nastupi na njegovom slavlju koje će izgledati kao mini-festival“ otkriva izvor za časopis Closer. Zanimljiva je i Edova ideja da okupi što više slavnih prijatelja na venčanju, uljučujući Harryja Stylesa, ali i njegove dve bivše devojke – pogađate, na svadbi će sresti Taylor Swift i Caru Delevigne!

Sudeći po rečima izvora, Ed ne planira da od svoje svadbe napravi skup snobova već se samo trudi da ovo bude najzanimljivija žurka ikada – „Ed je unajmio veliki tim sa neograničenim novcem ali on samo želi da sve ispadne zabavno. Gosti će jesti tradicionalne favorite i moći će da piju pivo, ne koktele i šampanjac i sve će biti opušteno“ ističe izvor. Ono što Eda i Cherry najviše raduje nije slavlje, već zajednički život nakon njega – oboje planiraju da imaju najmanje petoro dece!

Pročitajte još  Umalo ga oslepela: Princeza isekla mačem lice Eda Sheerana, pevač završio u bolnici!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Spektakl u najavi: Ed Sheeran polako planira svadbu, želi da unajmi Beyonce za nastup!

  1. SUPER! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.