Lili Reinhart otkriva kako uspeva da ostane na zemlji!


Sve poznate ličnosti imaju trenutak u kome se bore da im slava ne udari u glavu, ali kako bi uspeli u tome neophodno je da imaju nekog ko će im pomoći u tome, a uglavnom su to drage osobe, porodica i prijatelji! Lili Reinhart koja je poznata po jednoj od glavnih uloga u seriji “Riverdale” pričala je o svojim iskušenjima u svetu slave i ko joj je pomogao da to prebrodi.

Mlada glumica je u vezi sa svojim kolegom Cole Sprousom koji joj je glavni oslonac u svemu i on joj ne dozvoljava da joj negativna strana slave udari u glavu. Ona otkriva da je Cole razume zato što je prošao kroz takva iskušenja i da sada želi da pomogne da ih i drugi prevaziđu.

Lili kaže da ona stvarno uživa što njen lik u seriji ima i mračnu stranu, jer je  previše aneksiozna u nekim trenucima i to joj olakšava da se opusti. Ona priznaje da se jako dugo borila sa depresijom i da nije imala nikoga sa kim bi pričala o tome. Jednom prilikom dok je bila u srednjoj školi, čula je kako Demi priča o svom mentalnom zdravlju i to je na neki način bila uteha, međutim trebalo joj je više ljudi koji bi je podržali i razumeli.

Zvezda “Riverdalea” kaže da pored bogatstva, slave i prijatelja koje sada ima, i dalje ima osećaj depresije ponekad, međutim da ne treba da se stidimo svojih osećanja i da ne treba da pokušavamo da ih opravdamo. Fanovi su prihvatili njenu priču i savete, što je mnogima pomoglo da naprave neki korak u životu, a takođe je spasla i jednu devojčicu koja pokušala da izvrši samoubistvo. Glumica kaže da ne zna čime je zaslužila ovoliku ljubav fanova, ali mi možemo reći da su njeni postupci i reči dovoljni da je oni vole.

Pročitajte još  Dove Cameron blizu uloge u novoj sezoni serije "Riverdale"!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Lili Reinhart

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.